Programme

Service Design in Business has a packed one day programme!

The programme is also available as a PDF, you can download it here.

Friday 25th November

08:30

Arrival Registration

09:00

Welcome to Service Design in Business

15 minutes

Ben Reason

09:15

Keynote

We may not be designers but we are all designing

45 minutes

Martin Dowson

10:00

Sharing and Reflection Session

15 minutes

10:15

Tea / coffee break

Room

Earth

Water

Air

10:45

Stream 1

Tools 

Service design and behavioural economics

45 minutes

Luis Arnal

Insitum

Yoel Lenti

Insitum


Workshop 

Selling service design internally

45 minutes

Marzia Arico

livework

Erik Roscam Abbing

livework

Stream 3

Workshop 

Made to measure: how to design metrics for living services

90 minutes

Crystal Campbell

Independent

Diogo Terroso

Independent

Anna Martin

Independent

12:15

lunch break

13:00

Keynote

FROM HYPE TO ACTION: Creating a common language

30 minutes

Annita Fjuk

13:30

Stream 1

Tools 

Enterprise design: navigating complexity

60 minutes

Milan Guenther

eda.c

Benjamin Falke

eda.c

Stream 2

Inspirations 

Grokking the org

60 minutes

Mike Laurie

Independent

Stream 3

Workshop 

Stories and lies

60 minutes

Sarah Buxton

The Observer Effect

14:30

Tea / coffee break

15:30

Sharing and Reflection Session

15 minutes

16:15

Conference Close

Mark Dalgarno

Software Acumen

Tickets are now on sale.

We release tickets in batches and increase the ticket price as the event approaches, so book now for the best price.

Book now